Újítások várhatóak a Facebook üzleti oldalainak frontján – csokorba szedtük mindet!

Olvasási idő: < 1 Perc

Ismét újítások érkeznek a Facebook üzleti oldalait érintően, a frissítéseket pedig folyamatosan vezetik be a hetekben. Lássuk, milyen újdonságokkal számolhatunk:

Ajánlások

A business oldalakon mostantól külön ajánlásokat írhatnak a felhasználók maximum 25 karakterhosszban. Az ajánlásokhoz címkét, valamint képet is csatolhatnak, ezzel a vállalkozás és a szolgáltatások könnyebben lesznek bekategorizálhatóak. A júzerek eztán külön kérhetnek ajánlásokat a hírfolyamban, egy-egy városban vagy földrajzi egységen: a közelükben egy apró térképen jelennek meg majd a javaslatok. Az ajánlások kiemelt helyen fognak szerepelni az oldalon, ha félrevezető, vagy hamis állításokat tartalmaznak mind a felhasználók, mind az oldal által jelenthetőek lesznek.

Jegyértékesítés

Elérhetővé válik a jegyértékesítés közvetlenül a felületen, elősegítve a vállalkozások számára az események jegyeladását. A promóció megkönnyítéséhez, új eseményspecifikus hirdetési lehetőségeket is érkeznek majd.

Aktivizációra bíztató gombok

Attól függően milyen sablont választunk az oldalunkhoz, mostantól kiemelt helyen lesznek az aktivizációra sarkalló gombok: híroldalaknál például a Subscribe feliratkozás gomb, éttermeknél pedig a Start order ételrendelés gomb várható.

Kiemelt helyen néhány jól ismert elem

A szolgáltatások listái és árai, az aktuális ajánlatok, valamint az oldal Page Stories tartalmai a tervek szerint jobban láthatóak lesznek.