WordPress alapú egyedi WooCommerce értékesítési rendszerek testre szabva!

A webáruházak jelenléte ma már nem számít újdonságnak, csak Magyarországon nagyságrendileg 15 ezer található belőlük…

Mi tesz azonban egy webshopot igazán jóvá? Mitől válik egyszerre könnyen kezelhetővé, kiemelkedővé, és a felhasználók számára jól használhatóvá?

Mi, a Netwerk Media kft-nél sokéves tapasztalat után a WooCommerce mellett tettük le a voksunkat. A gyorsan, könnyen fejleszthető platform lehetőséget ad az egyedi igények kiszolgálására, és a színvonalas megjelenésre egyaránt.

A mi célunk, hogy elsősorban komplex üzletmenetű vállalatok, nagy mennyiségű készlettel rendelkező shopok, üzletek számára nyújtsunk prémium digitális értékesítési megoldásokat.

Design és felhasználhatóság

Kiemelten fontosnak tartjuk a felhasználói élményt és a színvonalas használhatóságot. Olyan megoldásokat keresünk illetve használunk, amelyek egyszerre felelnek meg az ügyfeleink és webshopok felhasználói számára.

Mindezt gondos ergonómiai tervezés és UX kutatás előzi meg, így jól navigálható, magától értetődő, és áttekinthető webshopokat tudunk ügyfeleink számára biztosítani. Átgondolt és letisztult termékoldalakkal, jól elrendezett információkkal segítjük a konverziót, hogy ügyfeleink webshopja a megfelelő forgalmat biztosítsa. Kiemelt szerepet szánunk a mobilkészülékekre való opitimalizáltságnak is.

Integráció és adatközpontúság

Egy önmagában álló webshop bizonyos szint felett nem bizonyulhat elegendőnek. Egy komplex üzletmenet ma már elsősorban adatok áramlásáról szól, melynek során különböző alkalmazások, programok, eljárások működnek együtt. ERP és CRM rendszerek, számlázó programok, hírlevélküldő felületek, szállítási modulok dolgoznak együtt a magas konverziós szám a gyors és követhető üzletmenet és a jól menedzselt raktárkészlet érdekében.

Minden, általunk készített felület alkalmas arra, hogy adatokkal segítse a munkát. Részletes kép kapható a felhasználók viselkedéséről, a forgalomról, a megadott adatokról, a legkedveltebb termékekről, vagy bármilyen információról.

Üzleti logika

Minden vállalkozás, cég, vállalat más és más belső logika szerint épül fel. Ez természetes, hiszen nem lehet ugyanúgy értékesíteni szoftverterméket mint hangversenyzongorát. Mi abban hiszünk, hogy minden ügyfelünk egyedi, egyedi megoldásokat követel, amelyek nem szolgálhatóak ki sematizált módon. Online értékesítési rendszereink ennek megfelelően végtelenül rugalmasak és testreszabhatóak, a legbonyolultabbtól a legegyszerűbbig képesek minden üzleti igény magas szintű kiszolgálására. Nincsen lehetetlen!

Keresőmotor-optimalizálás

Egy értékesítési rendszer értékét a forgalma határozza meg, és amelyik webshopot nem találják meg, abban nem is vásárolnak.  A WooCommerce alapú rendszerek egyik legnagyobb előnye a kiváló keresőoptimalizáltság, a gyűjtőoldalak létrehozásának szabad lehetősége.  Ennek, és a Yoast nevű pluginnak a segítségével az egyedi tartalmak hatékony keresőoptimalizálásra nyílik lehetőség, így a különböző termékkategóriákra rákereső felhasználók hatékonyabban találják meg az adott árukat.

Magas szintű vásárlóorientáltság

A lehetőségek száma végtelen, amelyekkel jobban előtérbe tudjuk helyezni ügyfeleink termékeit és befolyásolni tudjuk a vásárlók viselkedését.

Vizuális kiajánlók, carousselek, terméklisták, egyedi termékajánlók – mind mind a konverziók számát emelik. Egyedi termékajánló motorok építhetőek be, melyek ösztönzik a vásárlót a többi termék megtekintésére, illetve megvételére.

Fizetési- és szállítási módok

A WooCommerce alapú webshopokba mind a hazánkban, mind a külföldön jól ismert fizetési rendszerek integrálhatók, mint például Paypal, OTP SimplePay, Barion vagy Paylike és egyéb rendszerek.

Tömeg, vagy ársáv szerinti, netán szállítási távolság alapú szállításban gondolkodik?

A WooCommerce alapú webshopokba bármilyen szállítási mód integrálható: pl: MPL, GLS, DPD és egyebek.