WordPress alapú digitális oktatási rendszerek egyéni igényekre és elvárásokra szabva

A digitális oktatás most történik! Legyen szó akár szakmai kurzusokról, közoktatásról, vagy idegen nyelvi tanulmányokról, színvonalas megoldást kínálunk.

Ha a megfelelő technológiát keresed, hogy kiváltsd az elavuló hagyományos módszereket, a famentes írólapot, a postairónt és a ceruzás kis ötöst, jó helyen jársz!

Egy e-learning rendszerrel igazi élmény a tanulás, a komplex rendszernek köszönhetően gyorsan, egyszerűen adhatunk át új ismereteket és ellenőrizhetjük a megszerzett tudást.

Tananyagtípusok

Szinte bármilyen tananyagtípus adaptálható a rendszerbe, köszönhetően a fejlett szerkesztői felületnek, legyen szó szöveges, képi, audiovizuális, vagy akár beágyazott, egyedi HTML dokumentumról, természetesen mobiloptimalizált formában.

Hozz létre korlátlan számú tananyagot és vizsgakérdést az önálló e-learning rendszeredben! Szervezd ki a tananyagfejlesztést oktatóidnak, add hozzá tanulóidat egy-egy csoporthoz és tedd még egyszerűbbé az adminisztrációt!

Kurzusok

„Fogd és vidd” kurzuskészítő

A „Fogd és vidd” kurzuskészítővel gyorsan és egyszerűen hozhatunk létre tananyagokat. Ez az egyetlen kurzusépítő, amely lehetővé teszi a tartalom újbóli felhasználását, megkönnyítve ezzel a kurzusok létrehozását. Egyszerűen testre szabható, a címkéket bármire átnevezheted. Cseréld ki „Leckék” kifejezést „Modulok”-ra, ha úgy tartja kedved!

Ellenőrző kérdések és egyéni előfeltétel-rendszer

Az e-learning rendszerben számos kérdéstípust létrehozhatunk a felhasználók tudásának ellenőrzésére:

  • egysoros, rövid válasz;
  • feleletválasztós;
  • rendezés;
  • egyeztetés;
  • üres hely kitöltés;
  • szabad szöveg;
  • esszékérdés.

Az előfeltételek segítségével meghatározhatjuk, hogy mely kurzusokat kell elvégezni, és milyen sorrendben. Létrehozhatunk akár egy irányított tanulási utat, vagy meghatározhatjuk a hallgatóknak választott kurzusokat.

Fórumtámogatás

A beépített fórumrendszer megkönnyíti a kommunikációt az oktatót és a felhasználók között. Létrehozhatunk egyedi fórumokat a kurzusokhoz, és korlátozhatjuk a részvételt a résztvevő személyek számára.

Kurzusnapló és Pontrendszer

A napló segítségével nyomon követhetjük a felhasználók tanfolyamokon elért eredményeit, szűrhetjük őket név, vagy tréning alapján.

A digitális oktatásban részt vevő tanulók, a tanfolyamok befejezésekor automatizált pontrendszer alapján kapják meg értékelésüket. Ez lehetővé teszi a tanulók számára, hogy a megszerzett pontok alapján új tanfolyamokra térjenek át, mely nagyszerű lehetőség arra, hogy saját dinamikus tanulási útvonalat választhassanak.

E-tanúsítvány

A kurzusok sikeres teljesítésekor a rendszer automatikusan kiállítja az elért eredménynek megfelelő tanúsítványt.

Értékesítés

A digitális oktatási rendszer természetesen lehetőséget ad a kurzusok értékesítésére is. Akár WooCommerce webshoprendszeren keresztül, egyéni kurzusvásárlásra, PayPal vagy más online fizetési rendszereken keresztüli fizetésre is van lehetőség.  A vásárlásokhoz időkorlátok, egyéni kedvezmények és kuponok is beállíthatóak, de lehetőségünk van előfizetési és csoportos vásárlási opcióra is!

Adminisztráció

Felhasználói profilok és e-mail értesítések

A felhasználói fiókoknak köszönhetően minden hallgató áttekintheti a megkezdett tananyagait és azok előrehaladási állapotát, az ellenőrző kérdésekre adott válaszok eredményét, valamint kinyomtathatja a megszerzett tanúsítványait.

Tartsd a kapcsolatot felhasználóiddal, küldj folyamatos e-mail értesítéseket és emlékeztesd őket a kurzusok állapotáról!

Csoportok létrehozása

Szervezd felhasználóidat csoportokba és rendelj hozzájuk csoportvezetőt! A csoportok funkció nagyszerű módja annak, hogy a felhasználókat tömegesen vedd fel a kurzusra valamint, hogy egyszerűsítsd e-learning rendszered kezelését. Készíts csoportokkal kapcsolatos jelentéseket és figyeld, hogyan teljesítenek!

Részletes elemzések készítése

A tanulók tanfolyamokon belüli előrehaladása, és az egyes eredmények követhetőek, akár valós időben is.

Limitálható kurzusidő

Állítsd be a tanfolyam elvégzéséhez tartozó lejárati időt és ösztönözd a felhasználókat a tréning mielőbbi befejezésére!