Support és hosting

Azok, akik már rövidebb-hosszabb ideje üzemeltetnek digitális felületet, tudják – az igazi munka a számukra az élesítés másnapján kezdődik.


Támogatás nélkül könnyű elveszni az üzemeltetés mindennapjaiban. Mi, a Netwerk Media Kft. segítséget és tapasztalatot kínálunk, hogy egy webshop, website vagy akár időpontfoglaló felület úgy működjön, ahogyan az a tulajdonosának a legjobb.

Bugfix és finomhangolás

Amikor eljön a nagy pillanat és élesedik egy felület, mindenki boldog, és sokszor úgy érzi, semmi más dolga, csak hátra dőlve kell élveznie a munkája gyümölcsét. Pedig csupán egy másfajta munka kezdetét jelenti az élesítés befejezése.

Nyilvánvaló hibák, kényelmetlenségek, szövegezési értelmetlenségek,  tesztelési problémák – gyakran ezek csak több hét vagy hónap után jönnek elő, nem is beszélve azokról a helyzetekről, amelyekre a tervezéskor talán senki sem gondolt, hogy aztán a fejlesztés lezárulta után évekkel jelentsenek problémát. Mi megbízható támogatást nyújtunk elsősorban a WordPress alapú oldalak javításához, fejlesztéséhez és működtetéséhez!

Analitika

Egy nyilvános felület célja, hogy látogassák, ez magától értetődik. Sokan ismerik a Google Analyticset is, ami nagyon hasznos tud lenni, de mi van valójában az adatok mögött? Mit mutatnak a számok igazából? Mit árul el egy hőtérkép? Hogyan javít mindez egy webshop vagy egy fizikai üzlet konverzióján? Segítségünkkel gyorsan és könnyen igazodhat el a metrika, a konverzió és a felhasználói aktivitás világában, sőt, segítünk bevételre is váltani a számadatok jelentette tudást!

Hosting és optimalizáció

Biztos vagy benne, hogy a megfelelő hostingszolgáltatót használod, amely a megfelelő felületed számára?  Lassan betöltődő felület, idegőrlő ügyintézés, nem működő mailszolgáltatás, érthetetlen magyarázatok? Mi is sokat küszködtünk ügyfeleink jóvoltából a különböző szolgáltatókkal, jobbakkal és rosszabbakkal. Megelégelve a lehetetlen megoldásokat úgy döntöttünk mi is alternatívát kínálunk: választottunk egy szolgáltatót, az Amazon Web Serviceset és megszereztük az AWS hivatalos architektúra-építői tanúsítványát, így joggal mondhatjuk magunkat a téma szakértőjének.

Amazon Web Services

Ami a fontosabb technikai jellemzőit illeti, az AWS a világ legnagyobb és leginnovatívabb felhő alapú szerverszolgáltatója. A felhő alapú szolgáltatások abban különböznek a tradicionális szerverszolgáltatásoktól, hogy a tárhelyhez használt számítási kapacitások (CPU magok, közvetlen hozzáférésű memória, mozgó alkatrészek nélküli fizikai tárolóegységek) serverless környezetben, a felhőben futnak, ezáltal lényegesen gyorsabb és biztonságosabb lesz a weboldalak böngésző általi kiszolgálása. Jelenleg a hazai piacon nincs olyan tárhelyszolgáltató, ami versenyezni tudna az AWS szolgáltatásaival. A konkrét előnyök szintjén ez sokkal-sokkal gyorsabb, biztonságosabb weboldalakat eredményez, amelyek szinte sohasem állnak le.

Biztonság és frissítések

Ha egy felület érzékeny adatokat kezel elsődleges, hogy az adatok biztonságban legyenek. Ha a pluginek, szoftverek, CMS-ek frissítése elmarad, azok gyakran feltörhetővé válnak. Aki erre nem ügyel, könnyen kellemetlen helyzetben találhatja magát, ha visszaélnek ügyfelei adataival. Mi odafigyelünk felülete biztonságára, a rendszeres archiválásokra, mentésekre.