Rólunk

Reklámügynökségi és kommunikációs szolgáltatásainkat 2010 óta kínáljuk; első jelentős ügyfelünk a Spar Magyarország Kft. volt, akit mi vezettünk be a közösségi média világába.

Az első sikereket újabbak követték: ügyfelünkké vált a Supershop Kft., és egyre több megkeresés érkezett hozzánk. Mindeközben igyekeztünk tovább bővíteni portfóliónkat: elmélyedtünk a google hirdetéseink világában, újabb technológiákkal ismerkedtünk meg, felvettük a piac diktálta tempót.

Több, nagy nemzetközi ügynökséggel alakítottunk ki partneri viszony, ügyfeleink közé került a DDB, az Oglivy és az Isobar is. A folyamatos bővülés mellett szolgáltatási köreinket is igyekeztünk kiterjeszteni: integrált településmarketing, webes értékesítés-támogatás, offline hirdetésszervezés került be a portfóliónkba. Időközben ügyfeleink közé került a tatabányai T-szol Zrt., a Waberers-Szemery vagy a Regus Magyarország. Fontos számunkra, hogy a gyorsaság mellett a legmagasabb minőséget kínáljuk. 

Ezért választanak minket partnereink itthonról és a külföldről egyaránt. Reméljük, hogy hamarosan Önöket is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk.

Ügyfeleink elégedettsége a mi legnagyobb büszkeségünk.
0
év és megszámlálhatatlan mennyiségű tapasztalat a marketing területén
0
elégedett ügyfél, akinek segítettünk előrelépni​
0
izgalmas projekt, amiket imádtunk csinálni​
0
hirdetésmegjelenés, ahol megmutattuk ügyfeleink legjobb arcát​

Ügyfeleink

Csapat

Somogyi Gyula
CEO

Rajong az autókért, motorokért és gyakorlatilag mindenért, ami szépen gyorsul és mozog. Szereti a finom borokat, a szarkazmust, és a világ konyháival is szívesen kísérletezik, akár kötényt és fakanalat ragadva.

Somogyi Viktor
Head of Digital

Megjárta az El Caminot a Pireneusok hegyei között, a hírhedt Budapest-Bamako Rally motoros verseny-kategóriájának kétszeres győztese, versenyszerűen teniszezett, imád sakkozni, ja és elkötelezett Pink Flyod rajongó.

Kiss Kálmán
Head of Account

Ügyfélkapcsolati vezetőnk kedvenc hobbija tavasztól őszig a gombagyűjtés, valamint órák, könyvek és történelem témakörben nehezen tudsz olyat kérdezni, amiről nem tudna enciklopédikus tudásával lebilincselni.

Szunyogh Szonja
Account & office manager

Úgy a munkában, mint az életben is a maximumra törekszik. Az olasz nyelv és konyha szerelmese, temperamentumát viszont Buddha is megirigyelhetné. Szociális érzékenysége példaértékű és szívén viseli a gazdátlan állatok ügyét is. Precíz és szuper szervezési képességének hála, a csapatépítőink mindig felejthetetlenül sikerülnek.

Pazsinszki Evelin
Social Media Manager & Copywriter

Szövegírónk, ha nem dolgozik, általában valahova rohan. A híreket előbb tudja, mint a hírszerzés és gyorsabban közli, mint a híradó. Minden érdekli, ami kreatív tartalommal bír, legyen szó egy elkapott frappáns mondatról a villamoson, vagy a Super Bowl félidei reklámairól.

Nagy Dániel
Developer

Kiváló szakember, aki a munkáját igazi szenvedéllyel végzi. Szabadidejében szereti kóstolók által elmélyíteni a borkultúrában szerzett tudását és nagyra értékeli a kellemes diskurzusokat a barátaival. Toszkánába, ha teheti, évről-évre visszajár, ahonnan fantasztikus italokkal, lebilincselő képekkel és humoros történetekkel tér haza.

Székely Bálint
Developer

Igazi világjáró, az utazásaiból hazatérve máris a következőt szervezi. Szabadidejét szívesen tölti barátai és egy finom szivar társaságában, vagy a hegyekben kirándulva kutyájával, Roccoval.
Legnagyobb vágya eljutni a Transzszibériai Orient-Expressz-szel Moszkvából Pekingbe.

f
Ez itt a te helyed
Random Skilled Person

Olyan szakemberrel, akiből akár kolléga is lehet, mindig öröm találkozni. Küldd el az önéletrajzod, hogy szólhassunk, ha pont rád van szükségünk. Annyit, hogy jelzed a milyen munkát vállalnál szívesen, hogy milyen szinten (gyakornok / junior / medior / senior) állsz, és hogy képzeled el az együttműködést (főállás / freelancer).

Blog

Fejlesztés

A Gatsby alapú WordPress megoldások előnyei, és hátrányai

A technológiával először a WordCamp Europe 2020 online konferencián találkoztunk, mely rögtön felkeltette fejlesztőink érdeklődését. Számos további utána olvasás után tesztelésként elkezdtünk létrehozni egy GatsbyJS alapokra épülő WordPress projektet, amin a saját cikkeink szerepelnek. A minta website sebessége azonnal szembetűnő

Fejlesztés

WooCommerce mint ajánlatkérő rendszer? Igen!

Cégünk úgy a hazai, mint a nemzetközi piacon szereplő vállalatoknak segítséget nyújt fejlesztés és marketing területén. Az elmúlt időszakban egy dán biotechnológiai cég számára készítettünk egy, a termékeinek értékesítését elősegítő ajánlatkérő rendszert. A projekt specifikálását követően úgy láttuk a legjobbnak,

Közösségi Média

Hogyan mérjük hirdetéseink sikerességét a mostani helyzetben?

A koronavírus-helyzet a gazdasági ágazatok minden szegmensét érintette, ezért a social média platformoknak is jelentős változtatásokat és lépéseket kellett tenniük annak érdekében, hogy a felhasználói élmény és a lehetőségek továbbra is alkalmasak legyenek az ügyfélkommunikációhoz és értékesítéshez. A vállalkozások életben

Fejlesztés

Mit tegyünk, ha WordPress weboldalunkat Brute Force támadás érte?

Az elmúlt időszakban az egyik általunk fejlesztett WordPress alapú e-learning rendszerünk elérhetetlenné vált. Egy rövid keresés után kiderült, hogy Brute Force támadás érte ügyfelünk weboldalát. Az ilyen típusú Malware vírusok, ha bekerülnek a weboldal adatállományaiba és az adatbázisba, könnyen nagyobb

Fejlesztés

Minden, amit tudnod kell a WordPress frissítéséről

A WordPress oldalak frissítéséről muszáj gondoskodni, mert számos probléma okozója lehet egy nem friss plugin, téma vagy esetleg egy elavult WordPress core. Frissíteni automatikusan és manuálisan is tudjuk az oldalunkat. Ha nem tesszük meg ezeket a frissítéseket, akkor a weboldalunk

Közösségi Média

Mennyire vagy social media függő? Hamarosan kiderül!

Rövid időn belül új eszközzel gazdagodik a Facebook és az Instagram felülete, mely a felhasználók közösségi jelenlétére fókuszál. Az activity dashboardon áttekinthetjük az aktivitásunkat, sőt akár napi figyelmeztetőt is bekapcsolhatunk az oldalon töltött idő szabályozására, plusz egy új funkcióval korlátozhatjuk