Rólunk

Reklámügynökségi és kommunikációs szolgáltatásainkat 2010 óta kínáljuk; első jelentős ügyfelünk a Spar Magyarország Kft. volt, akit mi vezettünk be a közösségi média világába.

Az első sikereket újabbak követték: ügyfelünkké vált a Supershop Kft., és egyre több megkeresés érkezett hozzánk. Mindeközben igyekeztünk tovább bővíteni portfóliónkat: elmélyedtünk a google hirdetéseink világában, újabb technológiákkal ismerkedtünk meg, felvettük a piac diktálta tempót.

Több, nagy nemzetközi ügynökséggel alakítottunk ki partneri viszony, ügyfeleink közé került a DDB, az Oglivy és az Isobar is. A folyamatos bővülés mellett szolgáltatási köreinket is igyekeztünk kiterjeszteni: integrált településmarketing, webes értékesítés-támogatás, offline hirdetésszervezés került be a portfóliónkba. Időközben ügyfeleink közé került a tatabányai T-szol Zrt., a Waberers-Szemery vagy a Regus Magyarország. Fontos számunkra, hogy a gyorsaság mellett a legmagasabb minőséget kínáljuk. 

Ezért választanak minket partnereink itthonról és a külföldről egyaránt. Reméljük, hogy hamarosan Önöket is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk.

Ügyfeleink elégedettsége a mi legnagyobb büszkeségünk.
0
év és megszámlálhatatlan mennyiségű tapasztalat a marketing területén
0
elégedett ügyfél, akinek segítettünk előrelépni​
0
izgalmas projekt, amiket imádtunk csinálni​
0
hirdetésmegjelenés, ahol megmutattuk ügyfeleink legjobb arcát​

Ügyfeleink

Csapat

Somogyi Gyula
CEO

Rajong az autókért, motorokért és gyakorlatilag mindenért, ami szépen gyorsul és mozog. Szereti a finom borokat, a szarkazmust, és a világ konyháival is szívesen kísérletezik, akár kötényt és fakanalat ragadva.

Somogyi Viktor
Head of Digital

Megjárta az El Caminot a Pireneusok hegyei között, a hírhedt Budapest-Bamako Rally motoros verseny-kategóriájának kétszeres győztese, versenyszerűen teniszezett, imád sakkozni, ja és elkötelezett Pink Flyod rajongó.

Kiss Kálmán
Head of Account

Ügyfélkapcsolati vezetőnk kedvenc hobbija tavasztól őszig a gombagyűjtés, valamint órák, könyvek és történelem témakörben nehezen tudsz olyat kérdezni, amiről nem tudna enciklopédikus tudásával lebilincselni.

Szunyogh Szonja
Account & office manager

Úgy a munkában, mint az életben is a maximumra törekszik. Az olasz nyelv és konyha szerelmese, temperamentumát viszont Buddha is megirigyelhetné. Szociális érzékenysége példaértékű és szívén viseli a gazdátlan állatok ügyét is. Precíz és szuper szervezési képességének hála, a csapatépítőink mindig felejthetetlenül sikerülnek.

Pazsinszki Evelin
Social Media Manager & Copywriter

Szövegírónk, ha nem dolgozik, általában valahova rohan. A híreket előbb tudja, mint a hírszerzés és gyorsabban közli, mint a híradó. Minden érdekli, ami kreatív tartalommal bír, legyen szó egy elkapott frappáns mondatról a villamoson, vagy a Super Bowl félidei reklámairól.

Nagy Dániel
Developer

Kiváló szakember, aki a munkáját igazi szenvedéllyel végzi. Szabadidejében szereti kóstolók által elmélyíteni a borkultúrában szerzett tudását és nagyra értékeli a kellemes diskurzusokat a barátaival. Toszkánába, ha teheti, évről-évre visszajár, ahonnan fantasztikus italokkal, lebilincselő képekkel és humoros történetekkel tér haza.

Székely Bálint
Developer

Igazi világjáró, az utazásaiból hazatérve máris a következőt szervezi. Szabadidejét szívesen tölti barátai és egy finom szivar társaságában, vagy a hegyekben kirándulva kutyájával, Roccoval.
Legnagyobb vágya eljutni a Transzszibériai Orient-Expressz-szel Moszkvából Pekingbe.

Udvari Attila
Developer

A társasjátékok szerelmese, aki taktikai hozzáállását nálunk is kamatoztatja. A lehetetlen kérések esetében a „fogdmegasöröm” hozzáállás jellemzi, pláne, ha a hat órás megamixe a dropphoz ér. A Margit-szigetet csukott szemmel, féllábon körbefutja, gyorsasága pedig nem megy a minőség rovására – sem az életben, sem pedig a munkában.

f
Ez itt a te helyed
Random Skilled Person

Olyan szakemberrel, akiből akár kolléga is lehet, mindig öröm találkozni. Küldd el az önéletrajzod, hogy szólhassunk, ha pont rád van szükségünk. Annyit, hogy jelzed a milyen munkát vállalnál szívesen, hogy milyen szinten (gyakornok / junior / medior / senior) állsz, és hogy képzeled el az együttműködést (főállás / freelancer).

Blog

Fejlesztés

Milyen webshopra van szükségünk valójában?

Amikor megszületik a döntésünk, hogy termékeinket szeretnénk valamilyen formában értékesíteni egy webshopon keresztül, rögtön egy újabb kérdés előtt találjuk magunkat: milyen platformot válasszunk termékeink értékesítésére? Bérelhető infrastruktúra vagy a saját, egyedi felület? Template vagy egyedi webshop? Magento? Shopify? WooCommerce? A válasz megtalálása

Digitális

Miért használjunk chatbotot?

Óriásit változott a világ 2020-ban. Kétszer meggondoljuk hova utazunk, mire költjük a pénzünket vagy mibe fektetünk bele nagyobb összeget. Megváltozott a termékek és szolgáltatások elérhetősége, továbbá az eddig jól megszokott és általunk használt szolgáltatási platformok is napról napra megújulnak. Annak

Fejlesztés

A Gatsby alapú WordPress megoldások előnyei, és hátrányai

A technológiával először a WordCamp Europe 2020 online konferencián találkoztunk, mely rögtön felkeltette fejlesztőink érdeklődését. Számos további utána olvasás után tesztelésként elkezdtünk létrehozni egy GatsbyJS alapokra épülő WordPress projektet, amin a saját cikkeink szerepelnek. A minta website sebessége azonnal szembetűnő

Fejlesztés

WooCommerce mint ajánlatkérő rendszer? Igen!

Cégünk úgy a hazai, mint a nemzetközi piacon szereplő vállalatoknak segítséget nyújt fejlesztés és marketing területén. Az elmúlt időszakban egy dán biotechnológiai cég számára készítettünk egy, a termékeinek értékesítését elősegítő ajánlatkérő rendszert. A projekt specifikálását követően úgy láttuk a legjobbnak,

Közösségi Média

Hogyan mérjük hirdetéseink sikerességét a mostani helyzetben?

A koronavírus-helyzet a gazdasági ágazatok minden szegmensét érintette, ezért a social média platformoknak is jelentős változtatásokat és lépéseket kellett tenniük annak érdekében, hogy a felhasználói élmény és a lehetőségek továbbra is alkalmasak legyenek az ügyfélkommunikációhoz és értékesítéshez. A vállalkozások életben

Fejlesztés

Mit tegyünk, ha WordPress weboldalunkat Brute Force támadás érte?

Az elmúlt időszakban az egyik általunk fejlesztett WordPress alapú e-learning rendszerünk elérhetetlenné vált. Egy rövid keresés után kiderült, hogy Brute Force támadás érte ügyfelünk weboldalát. Az ilyen típusú Malware vírusok, ha bekerülnek a weboldal adatállományaiba és az adatbázisba, könnyen nagyobb