Rólunk

Reklámügynökségi és kommunikációs szolgáltatásainkat 2010 óta kínáljuk; első jelentős ügyfelünk a Spar Magyarország Kft. volt, akit mi vezettünk be a közösségi média világába.

Az első sikereket újabbak követték: ügyfelünkké vált a Supershop Kft., és egyre több megkeresés érkezett hozzánk. Mindeközben igyekeztünk tovább bővíteni portfóliónkat: elmélyedtünk a google hirdetéseink világában, újabb technológiákkal ismerkedtünk meg, felvettük a piac diktálta tempót.

Több, nagy nemzetközi ügynökséggel alakítottunk ki partneri viszony, ügyfeleink közé került a DDB, az Oglivy és az Isobar is. A folyamatos bővülés mellett szolgáltatási köreinket is igyekeztünk kiterjeszteni: integrált településmarketing, webes értékesítés-támogatás, offline hirdetésszervezés került be a portfóliónkba. Időközben ügyfeleink közé került a tatabányai T-szol Zrt., a Waberers-Szemery vagy a Regus Magyarország. Fontos számunkra, hogy a gyorsaság mellett a legmagasabb minőséget kínáljuk. 

Ezért választanak minket partnereink itthonról és a külföldről egyaránt. Reméljük, hogy hamarosan Önöket is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk.

Ügyfeleink elégedettsége a mi legnagyobb büszkeségünk.
0
év és megszámlálhatatlan mennyiségű tapasztalat a marketing területén
0
elégedett ügyfél, akinek segítettünk előrelépni​
0
izgalmas projekt, amiket imádtunk csinálni​
0
hirdetésmegjelenés, ahol megmutattuk ügyfeleink legjobb arcát​

Ügyfeleink

Csapat

Somogyi Gyula
CEO

Rajong az autókért, motorokért és gyakorlatilag mindenért, ami szépen gyorsul és mozog. Szereti a finom borokat, a szarkazmust, és a világ konyháival is szívesen kísérletezik, akár kötényt és fakanalat ragadva.

Somogyi Viktor
Head of Digital

Megjárta az El Caminot a Pireneusok hegyei között, a hírhedt Budapest-Bamako Rally motoros verseny-kategóriájának kétszeres győztese, versenyszerűen teniszezett, imád sakkozni, ja és elkötelezett Pink Flyod rajongó.

Kiss Kálmán
Head of Account

Ügyfélkapcsolati vezetőnk kedvenc hobbija tavasztól őszig a gombagyűjtés, valamint órák, könyvek és történelem témakörben nehezen tudsz olyat kérdezni, amiről nem tudna enciklopédikus tudásával lebilincselni.

f
Ez itt a te helyed
Random Skilled Person

Olyan szakemberrel, akiből akár kolléga is lehet, mindig öröm találkozni. Küldd el az önéletrajzod, hogy szólhassunk, ha pont rád van szükségünk. Annyit, hogy jelzed a milyen munkát vállalnál szívesen, hogy milyen szinten (gyakornok / junior / medior / senior) állsz, és hogy képzeled el az együttműködést (főállás / freelancer).

Blog

Közösségi Média

Mennyire vagy social media függő? Hamarosan kiderül!

Rövid időn belül új eszközzel gazdagodik a Facebook és az Instagram felülete, mely a felhasználók közösségi jelenlétére fókuszál. Az activity dashboardon áttekinthetjük az aktivitásunkat, sőt akár napi figyelmeztetőt is bekapcsolhatunk az oldalon töltött idő szabályozására, plusz egy új funkcióval korlátozhatjuk

Digitális

A Facebook szó szerint labdába rúg!

Rég nem titok, a Facebook igyekszik a videós tartalmakkal érvényesülni. A kék óriás célja, a fiatalabb generáció megszólítása, valamint a felhasználók aktivizálása. Tavaly röppent fel a hír Wall Street Journal információi szerint, Mark Zuckerbergék a Netflix babérjaira törnének exkluzív videók