Rólunk

Reklámügynökségi és kommunikációs szolgáltatásainkat 2010 óta kínáljuk; első jelentős ügyfelünk a Spar Magyarország Kft. volt, akit mi vezettünk be a közösségi média világába.

Az első sikereket újabbak követték: ügyfelünkké vált a Supershop Kft., és egyre több megkeresés érkezett hozzánk. Mindeközben igyekeztünk tovább bővíteni portfóliónkat: elmélyedtünk a google hirdetéseink világában, újabb technológiákkal ismerkedtünk meg, felvettük a piac diktálta tempót.

Több, nagy nemzetközi ügynökséggel alakítottunk ki partneri viszony, ügyfeleink közé került a DDB, az Oglivy és az Isobar is. A folyamatos bővülés mellett szolgáltatási köreinket is igyekeztünk kiterjeszteni: integrált településmarketing, webes értékesítés-támogatás, offline hirdetésszervezés került be a portfóliónkba. Időközben ügyfeleink közé került a tatabányai T-szol Zrt., a Waberers-Szemery vagy a Regus Magyarország. Fontos számunkra, hogy a gyorsaság mellett a legmagasabb minőséget kínáljuk. 

Ezért választanak minket partnereink itthonról és a külföldről egyaránt. Reméljük, hogy hamarosan Önöket is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk.

Ügyfeleink elégedettsége a mi legnagyobb büszkeségünk.
0
év és megszámlálhatatlan mennyiségű tapasztalat a marketing területén
0
elégedett ügyfél, akinek segítettünk előrelépni​
0
izgalmas projekt, amiket imádtunk csinálni​
0
hirdetésmegjelenés, ahol megmutattuk ügyfeleink legjobb arcát​

Csapat

Somogyi Gyula
CEO

Rajong az autókért, motorokért és gyakorlatilag mindenért, ami szépen gyorsul és mozog. Szereti a finom borokat, a szarkazmust, és a világ konyháival is szívesen kísérletezik, akár kötényt és fakanalat ragadva.

Somogyi Viktor
Head of Digital

Megjárta az El Caminot a Pireneusok hegyei között, a hírhedt Budapest-Bamako Rally motorverseny-kategóriájának kétszeres győztese, versenyszerűen teniszezett, imád sakkozni, ja és elkötelezett Pink Floyd rajongó.

Szunyogh Szonja
Account & office manager

Úgy a munkában, mint az életben is a maximumra törekszik. Az olasz nyelv és konyha szerelmese, temperamentumát viszont Buddha is megirigyelhetné. Szociális érzékenysége példaértékű és szívén viseli a gazdátlan állatok ügyét is. Precíz és szuper szervezési képességének hála, a csapatépítőink mindig felejthetetlenül sikerülnek.

Pazsinszki Evelin
Social Media Manager & Copywriter

Szövegírónk, ha nem dolgozik, általában valahova rohan. A híreket előbb tudja, mint a hírszerzés és gyorsabban közli, mint a híradó. Minden érdekli, ami kreatív tartalommal bír, legyen szó egy elkapott frappáns mondatról a villamoson, vagy a Super Bowl félidei reklámairól.

Székely Bálint
Lead Developer

Igazi világjáró, az utazásaiból hazatérve máris a következőt szervezi. Szabadidejét szívesen tölti barátai és egy finom szivar társaságában, vagy a hegyekben kirándulva kutyájával, Roccoval.
Legnagyobb vágya eljutni a Transzszibériai Orient-Expressz-szel Moszkvából Pekingbe.

Udvari Attila
Frontend Developer

A társasjátékok szerelmese, aki taktikai hozzáállását nálunk is kamatoztatja. A lehetetlen kérések esetében a „fogdmegasöröm” hozzáállás jellemzi, pláne, ha a hat órás megamixe a dropphoz ér. A Margit-szigetet csukott szemmel, féllábon körbefutja, gyorsasága pedig nem megy a minőség rovására – sem az életben, sem pedig a munkában.

f
Ez itt a te helyed​
Random Skilled Person

Olyan szakemberrel, akiből akár kolléga is lehet, mindig öröm találkozni. Küldd el az önéletrajzod, hogy szólhassunk, ha pont rád van szükségünk. Annyit, hogy jelzed a milyen munkát vállalnál szívesen, hogy milyen szinten (gyakornok / junior / medior / senior) állsz, és hogy képzeled el az együttműködést (főállás / freelancer).

f
Ez itt a te helyed
Random Skilled Person

Olyan szakemberrel, akiből akár kolléga is lehet, mindig öröm találkozni. Küldd el az önéletrajzod, hogy szólhassunk, ha pont rád van szükségünk. Annyit, hogy jelzed a milyen munkát vállalnál szívesen, hogy milyen szinten (gyakornok / junior / medior / senior) állsz, és hogy képzeled el az együttműködést (főállás / freelancer).

Szakmai minősítéseink

A Solutions Architect a felhő alapú világ tervezője és építője. Az üzleti céloknak megfelelő informatikai megoldások és életterek szállítója a koncepcióalkotástól a megvalósulásig.

A képesítés megszerzésével képesek vagyunk felhő alapú applikációk fejlesztésére és hibajavítására, továbbá CI/CD folyamatok létrehozására.

Biztos tudással rendelkezünk a Google Címkekezelő használatával és elemzésével kapcsolatban.

A képesítés elérésével naprakész tudást szereztünk az Analytics rendszer működéséről és használatáról.

Google által adott minősítés azok számára, akik elsajátították a hatékony keresési hirdetések létrehozásának és optimalizálásának szaktudását.

A Google által adott licence mutatja jártasságunkat a hatékony vizuális hirdetési stratégiák és kampányok kidolgozásában.

Google által adott minősítés azok számára, akik elsajátították a hatékony Shopping-kampányok létrehozásának és személyre szabásának szaktudását.

Google által adott akkreditáció olyan szakembereknek, akik professzionálisan kezelik a Youtube videóhirdetési rendszerét.

A Facebook, az Instagram és a Messenger minden hirdetési és beállítási lehetőségével naprakész tudással bírunk.

Elismert szakmai tudással rendelkezünk weboldalak, mobilalkalmazások és egyebet tervezésében és prototípuskészítésében az Adobe XD használatával.

Ügyfeleink