Marketing megoldások

Költséghatékony, mérhető és optimalizálható marketing, szakértőktől, személyre szabottan.

A marketing világa nagyot változott a komikus öblítő- és fogkrém-reklámok ideje óta.

Mára eredményeket csak a  gondos tervezés és mérés garantálhat.

A 21. század megoldásai már lehetővé teszik a pontos célzást és az üzenetek eljuttatását a megfelelő célcsoporthoz. Ideje elfelejteni a szórólapokat és az újsághirdetéseket.

Google Ads kampánykezelés

Ma már világszinten 3,5 billió Google keresést indítunk naponta, azonban a felhasználók 94 százaléka sosem kattint át a második oldalra.

Az online marketing elengedhetetlen feltétele a megfelelő Google jelenlét. Kerülj fel szolgáltatásoddal az első oldalra és növeld gyorsan és hatékonyan a forgalmadat!

Hogyan dolgozunk?

Minden hirdetésed teljesítményét mérjük és optimalizáljuk, így kampányaid a lehető legjobb megtérüléssel fogják népszerűsíteni a céged.  Kulcsszó- és piackutatás után megtervezzük, hogy a Google Ads számos kampány típusa és hálózata közül melyek a számodra legmegfelelőbbek. A hirdetésszövegezés és a kreatívok elkészítését követően beállítjuk a kampányaidat, a szükséges kódokat pedig elhelyezzük a weboldaladon, így remarketing listákat tudunk számodra gyűjteni és a konverziókat is mérni tudjuk. Jól hangzik, igaz?

Facebook kampánykezelés

A Facebook a világ leglátogatottabb közösségi média platformja, csak Magyarországon több mint 6 millió felhasználója van. Szinte biztos, hogy a te ügyfeleidet is könnyedén elérhetjük a megfelelően beállított kampányok segítségével.

Hogyan dolgozunk?

Céljaid, igényeid és terméked/szolgáltatásod megismerését követően kiválasztjuk azokat a beállításokat, melyekkel a lehető legjobb megtérülést érhetjük el. A kampány megtervezését követően meghatározzuk a számodra releváns célközönség tulajdonságait és demográfiai adatait. Figyelemfelkeltő kreatívokat és szövegezéseket készítünk számodra, majd a weboldaladon is elhelyezzük a szükséges kódokat, így a sikereket is könnyen tudjuk mérni.

Többet adunk, mint gondolnád…

Facebook tartalomgyártás és oldalkezelés

A tartalommarketing legfontosabb eleme a tartalomgyártás. Mi nem csupán a Google Ads vagy Facebook hirdetéseidet kezeljük, de szükség esetén a posztjaid és blogbejegyzéseid szövegezését és kreatívját is elkészítjük!

A közösségi média megfelelő használatával kitűnhetsz a konkurenseid közül! A közös munkánk során összhangba hozzuk az elvárásaidat a célcsoportod igényeivel, akár a kezdetektől fogva.

Hogyan dolgozunk?

Legyen szó cikkről, marketing szövegről, statikus vagy mozgó kreatívról, nincs olyan tartalom, amit ne tudnánk határidőre, megfelelő minőségben és áron elkészíteni számodra. Veled együtt tervezzük meg az üzletedhez szabott stratégiát és felállítunk egy olyan koncepciót, ami segít elérni a céljaidat és növelni a bevételedet. Ilyen egyszerű.

Az ajánlatkérés teljesen ingyenes és kötöttségekkel sem jár. 

Biztos gondolkodtál rajta, hogy miért nem látsz árakat feltüntetve az oldalunkon.

Mi minden esetben egyedi árakon dolgozunk, hiszen nincs két egyforma kampány és szeretnénk,
ha tényleg csak azért fizetnél, amire valóban szükséged is van.

Töltsd ki az űrlapot, vedd fel velünk a kapcsolatot és munkatársunk rövidesen keresni fog!